Din tandhygienist Harriet

Hej på er igen alla mina läsare som dag ut och dito in kommer hit till min hörna på nätet, och välkomna ska ni vara till dagens inlägg. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni trivs här på Gotland. Jag vet att det är flera av er som har haft frågor och funderingar när det kommer till det här med om det finns någon tandläkare i Visby med omnejd dit man kan gå för att bleka tänderna, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag med en rekommendation på en tandläkare i Visby, närmare bestämt ska jag tipsa er om Din tandhygienist Harriet. 

Många utav er säger att ni inte vill gå till en skönhetssalong för att bleka tänderna, ni vill att det ska vara utbildad personal inom tandvård som endast får lov att hjälpa er. Jag ska berätta för er om att jag själv gått till denna tandläkare i Visby, och det blev ett riktigt bra resultat, och eftersom det var en tandläkare som ansvarade för behandlingen gick hon först igenom alla tänder för att se så jag inte hade några hål innan blekningen påbörjades. Det hade jag inte, däremot tandsten som avlägsnades för bästa resultat och kritvita tänder. Jag är mycket nöjd med Din tandhygienist Harriet och jag vill verkligen att ni som vill bleka tänderna på ett säkert sätt ska vända er till just denna tandläkare i Visby. Sedan får ni med er det som ni behöver hem och får sova med en skena med tandblekningsmedel i, beroende på hur vita tänder ni vill ha varierar behandlingens längd. För egen del ville jag ha ett riktigt Hollywood-leende så det tog tre veckor innan jag nådde det resultatet. Vill ni bara ha en naturligt fräsch look kan det gå på några nätter.